Workshops


Regelmatig worden er workshops gegeven in ons gezellige atelier. De workshops voor een konijn, beer of muis wordt gegeven aan maximaal 4 personen per dag. Voor de workshop sjaal vilten ga ik uit van maximaal 2 personen per workshop. Er staan bij workshops data vermeldt maar als er meer cursisten zijn, volgt er in overleg nog een datum. De workshops zijn over het algemeen op een donderdag of zaterdag, in overleg is er een andere dag mogelijk.
Workshops voor een dag beginnen om 9.30 uur tot ongeveer 16.30 uur, voor koffie, thee, fris en lekkers wordt gezorgd. Tijdens de lunch staat een kopje soep klaar maar brood moet je zelf van huis meenemen. De workshop sjaal vilten duren ongeveer 2 uur.

Heb je zelf een groepje vanaf 4 personen voor beren of wil je graag een sjaal leren vilten dan is het ook mogelijk om direct een geschikte datum te prikken. Tijdens de workshop van 1 dag maak je direct je eigen konijn, beer  of muis af. Kosten voor deze workshop zijn € 85,- per persoon inclusief materiaal. Houdt er wel rekening mee dat de kleding van de konijnen, beren of muizen niet in begrepen zijn in deze prijs. De workshop vilten kost € 37,50 per persoon inclusief materiaal.

Het resultaat zal voor iedereen aan het eind van de workshops geweldig zijn en het leukste is een ontspannen en gezellige dag.

Accomodation 3 nightsEuro 125.00


Voorraad: Niet meer op voorraad


Aantal